Nieuwjaarswens 2014

Posted by on Dec 30, 2013 in Filosofie, Maatschappij, Over Mezelf | 0 comments

En waarom toch focussen op het ‘slechte’ aan deze periode?

Jazeker, velen zien het als een lastige, verwarrende en moeilijke tijd, maar waarom bekijk je het niet anders?

Crisis, (burger)oorlog, (natuur)rampen, werkeloosheid, armoede, honger,  ziekte, …

Wat een prachtige kansen allemaal om stil te staan, bij jezelf – je ‘Ware Zelf’! Durf jezelf in vraag stellen: ‘Wie ben ik nu écht? Wat zijn mijn talenten en benut ik deze reeds ten volle? Wat kom ik hier juist neerzetten in dit leven, wat is mijn levensdoel?

De oplossing is alleszins niet te vinden door wat te jammeren. 😉 Ervaar het, er beweegt veel, verandering is op til en bewustwording in de maak. Spring je mee op de kar, of draai je je nog eens om (even goed, het is jouw keuze;) )?

Ik wens jullie heel veel moed, (veer)kracht, energie en ‘verlichting’. Want zelfs een klein vlammetje is al genoeg om de duisternis te doen oplossen! 😉

 

Veel liefs,

Andreas.

Laat een berichtje na de 'biep'.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: