Open Spirituele Avondgroep

Posted by on Apr 28, 2015 in Be-Art, Bewustzijn | 0 comments

Waarom? Je bent bewust bezig met je eigen ontwakingsproces, volgt opleidingen, workshops, therapieën, etc., maar mist een plaats, een groep, waar je doorheen dit proces kunt ‘thuiskomen’, samenkomen en/of ontmoeten van andere gelijkgestemde zielen. De kernwaarden in deze groep zijn mededogen en respect, gelijkwaardigheid, authenticiteit, steun en betrokkenheid, verantwoordelijkheid en bewustzijn, kortom zijn in licht en liefde met jezelf en elkaar.

Hoe? Op vaste regelmaat komt de groep samen om elkaar te ont-moeten en om ervaringen uit te wisselen over wat het leven op dat ogenblik naar boven brengt. Er wordt ruimte gemaakt voor wezenlijk – zijn – en delen, met hier en daar een oefening of activiteit om dichter bij de bron, je (Hogere) zelf, je gevoel, je gidsen en begeleiders en/of de ander te kunnen komen.

Wat? De Open Spirituele Avondgroep komt (twee)wekelijks samen op vrijdagavond vanaf 19u. De start en het einde hebben een vaste vorm. De inhoud kan van avond tot avond sterk uiteenlopen. Er kan ruimte worden gemaakt voor uitwisselen, verbinden, voelen, meditatie, stilte, lachen, dansen en zingen, creativiteit, uitnodigen van sprekers,… en veel andere dingen, al naar gelang de behoeften en samenstelling van de groep. Er wordt een vrije bijdrage gevraagd voor eten/drank, materiaal, organisatie en begeleiding. De ontmoetingsplaats is de tuin van Lamasa: Wakkerzeelsebaan 42, 3018 Wijgmaal. De eerst volgende data zijn: 3/7, 17/7, 31/7, 14/8 en 28/8.

Wat niet? Het is geen therapeutische groep en ook een doorgedreven individuele begeleiding kan niet aan bod komen. Indien ‘moeilijkheden’ zich voordoen, dan verwijs ik je wel graag door.

Interesse en/of inschrijven? www.AndreasVDS.be, AndreasVDS@gmail.com of 0494/86.81.95

Zie ook: de Agenda op deze website.

Laat een berichtje na de 'biep'.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: