Een kort bericht om 2016 in te luiden

Posted by on Jan 1, 2016 in Bewustzijn, Nepal, Over Mezelf | 0 comments

Tijd voor een nieuw bericht. Een nieuw bericht om 2016 in te luiden.

Er is de voorbije tijd zo ongelofelijk veel gebeurt dat ik haast niet weet waar te beginnen. Het was zonder meer boeiend, echter moeilijk te pakken omdat het nog zo veranderlijk is. Wat het ene moment klaar en helder lijkt kan de volgende keer al weer in beweging zijn naar iets nieuws. Het beweegt ook zo ongelofelijk snel allemaal.

Het centrale thema voor het ogenblik is zonder twijfel loslaten. Loslaten van oude angsten en pijn, overtuigingen, gehechtheden, oordelen, maar ook meer tastbare zaken, zoals werk, fysieke relatie, fysieke contacten, plaatsen die me niet langer dienen, etc. Het voelt alsof er geleidelijk plaats wordt gemaakt om werkelijk de totale integratie te kunnen gaan maken en te transformeren naar het nieuwe. Deze grote transformaties gaan nog verder voltrokken worden de komende maanden, vandaar ook de laatste essentiële uitkuis. Ik kan maar zeggen dat ik verschiet van mijn eigen (veer)kracht doorheen dit alles, want het is wel wat.

De komende maand doe ik geen betaald werk meer, enkel wat klussen in mijn huis. En dan ga ik eindelijk naar Nepal voor een maand. Al zo lang kijk ik ernaar uit om deze bijzondere plek te bezoeken. Het voelt ook alsof deze reis belangrijke facetten van mezelf aan het licht gaat brengen. Het gaat me enorm deugd doen!

Verder lijkt het alsof ik nog niet echt kan uitweiden in niets van de situaties. Er gaat zich nog zoveel ontknopen en dan zijn er bergen verhalen te vertellen, nu is het verder oefenen in het bij mezelf blijven in verbondenheid met ‘Het Alles’. Het zouden anders toch maar speculaties zijn over een potentiële weg. Maar God, wat gaan de transformaties groot en compleet zijn. Ik ben zelf zo benieuwd naar hoe het gaat uitdraaien.

Wie weet dat ik binnen enkele maanden mag vertellen dat mijn wensen voor het nieuwe jaar uitgekomen zijn. Ik oefen alleszins verder in het vertrouwen! 🙂

Namasté

Laat een berichtje na de 'biep'.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: