Multidimensionaal bewustzijn

Posted by on Jan 22, 2016 in Bewustzijn, Over Mezelf | 0 comments

Cave, niet te lezen indien je geen interesse hebt in spiritualiteit, of bewustzijnsverruimende ervaringen. 😉

Een grote volheid van wezen is voelbaar aanwezig, en strekt zich ver uit buiten deze aardse werkelijkheid.

In de 3de dimensie, of aardse werkelijkheid, synchroon aanwezig zijnde, maak ik ondertussen ook contact met andere, even, al dan niet meer reële werkelijkheden.

Ik voel hoe ik in harmonie met mezelf en alles om me heen ben. Ik merk ook dat ik doorheen de dimensies contact kan maken met andere energieën en zelfs scenario’s spelen in een parallelle werkelijkheid. Het doet er zelfs niet toe of de energie verpersoonlijkt is in de vorm of niet en of deze geïncarneerde ziel op dit ogenblik in mijn leven is of niet. Wel kan ik de emotionele vervoering van het scenario dat ik daar beleef overdragen naar deze aardse werkelijkheid en zo heling tot mij brengen en onbruikbare schema’s herschrijven. Ook kan ik mezelf verrijken met wijsheid afkomstig van mezelf in andere dimensies, en/of andere zelfven gekoppeld aan het grotere geheel. Ik heb dan de mogelijkheid in communicatie te gaan, energetisch en indien gewenst met aardse taal, al is dat niet nodig. De informatie die dan tot mij komt houdt geen steek voor het verstand, omdat we in onze huidige paradigma’s geen kader hebben voor multidimensionale ervaringen, doch voelt het zo kloppend. Intuïtief weet mijn wezen niet anders dan dat, enkel het verstand kan het nog moeilijk bevatten. Het is dan ook onmogelijk om de volheid van het bestaan te ervaren met het verstand, laat staan genereren. Vandaar ook de ‘leegheid’ die we ervaren wanneer we enkel verweven zitten in onze verstandelijke overlevingswerkelijkheid. Liefde is werkelijk de meest bevrijdende kracht uit deze ‘benauwde’ illusie, doch, laat ook alstublieft de aardse concepten rond liefde los, want het is zoveel meer dan je denkt. Het kent geen grenzen, het doorstroomt de dimensies.

Op dit ogenblik ben ik zelf ook niet aan het bedenken wat er van informatie doorkomt. Ik laat mijn hand gewoon schrijven wat mijn bewustzijn van informatie capteert. Het is werkelijk een bijzonder en zelf-sturend proces.

Dit is zo één van die momenten dat ik voel wie ik werkelijk ben en dat al het andere, die triviale beslommeringen er niet toe doen. Ik ben hier om dat multidimensionaal bewustzijn te integreren in het aardse bestaan en de volheid van wezen hier in de vorm te brengen. Ook ben ik hier om dit te onderwijzen en de eenwording van mezelf en een-ieder mede te katalyseren en faciliteren, met respect voor de vrije wil. De illusie van afgespletenheid voorbij, het is niet wat het lijkt.

De aanwezigheid van mijn multidimensionale natuur voelt echt compleet en volmaakt. Alles is er, alles is één. Er is maar te kiezen welke potentie meegenomen wordt en in de vorm gegoten. De beperkingen zitten in onze aardse werkelijkheid, niet in ons Ware Zijn.

Het voelt echt hemels, thuis in de heelheid van mijn volledige zijn.

Alstublieft, meer dan graag krijg ik verder kansen om hierin te oefenen, ook om hierin anderen te begeleiden naar een grotere intrinsieke heelheid, zelfs op dit speelbord.

Dank u aan mezelf om deze ‘channeling’ door te laten.

Ooh, en als ik jullie nog een cadeau mag doorgeven uit de interdimensionale ruimte, waarin ieder van jullie geworteld is, bewust of onbewust. ‘Werkelijk alles is goed zoals het is, en het is niet wat het lijkt. De omvattende werkelijkheid is zoveel magnifieker dan jullie denken en kunnen bevatten. Je dient er maar om te vragen en het komt tot je. Enkel je aardse zelf weerhoudt jou dit te ervaren. Ontmantel je overtuigingen en laat vrij komen wat is.’

Nee, ik nam geen drugs en het gaat ‘goed’ met me. Mijn aardse zelf kan het nog niet geheel plaatsen en ook de leegte in afwezigheid van mijn multidimensionaal zelf, weet zich ook maar al te graag te vullen met angsten. 🙂

Laat een berichtje na de 'biep'.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: