Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Peru: Ontmoet je Innerlijke Sjamaan

19 November, 2016 @ 9:00 am - 3 December, 2016 @ 9:00 pm

€999

“Een Sjamaan is iemand die bereid is de confrontatie met de grootste angsten en schaduwen van het stoffelijke leven aan te gaan”

 

Beste geïnteresseerden,

Deze reis hoort bij de reeks ‘Zingevende Belevingsreizen’. Voor algemene informatie over het opzet van deze reeks kan je een kijkje gaan nemen op de pagina (zie link).

 

Lake Titicaca

 

Voor deze specifieke reis gaan we samen op stap met een kleine groep van 3 tot max 9 personen in het thema van Sjamanisme, meer bepaald de ontdekking van de innerlijke Sjamaan die we allen in ons hebben . Ervan uitgaande dat de meeste onder ons, zeker de oudere zielen, wel ergens een leven hebben gehad waarin Sjamanisme een rol heeft gespeeld, is het enkel een kwestie van herinneren. Door intentioneel af te stemmen op ons innerlijk weten, en samen de puzzelstukjes bijeen te voegen als groep, komen we tot wat we in dit leven, of in een bepaalde periode, nodig hebben. Het is een reis waarin de trefwoorden vrijheid, eigen kracht, samen/verbonden, innerlijk weten en sjamanisme het sterkste naar voren komen.

Het opzet is de reis ‘low budget’, avontuurlijk en ‘dicht bij de roots’ te houden. Dit wil zeggen dat we hoofdzakelijk openbaar vervoer enz gaan gebruiken, eerder kleine slaapgelegenheden gaan opzoeken, lokaal voedsel tot ons gaan nemen etc. Waar we natuurlijk niet rond kunnen is het vliegtuig en mogelijke kosten om bepaalde plaatsen te bezoeken.

 

Cuzco

 

De drie hoofdbestemmingen voor deze reis zijn:

– Lake Titicaca

– Cuzco

– Machu Picchu

Andere mogelijke bestemmingen en de route geven we samen als groep vorm.

De reis begint de 19de november om 9u ‘s ochtends en eindigt de 3de december om 9u ‘s ochtends. De vluchten regel je zelf, alsook de mogelijke overnachtingen die zich buiten de reis bevinden.

De kostprijs van de reis bedraagt € 999, hierin zitten de 3 dagelijkse maaltijden met water, thee en koffie, de overnachtingen van de 19de tot de 3de en het basis vervoer. Extra’s zoals versnaperingen buitenom de maaltijden, het bezichtigen van plaatsen, meer luxueus vervoer, de vlucht naar en van Peru, etc zijn niet in de prijs inbegrepen. Voor de vlucht dien je algauw € 500-700 erbij te tellen.

 

Machu Picchu

 

Het belangrijkste is dat je je aangesproken voelt door de bestemming, het thema en het concept van de reis en weet dat we samen als groep de verdere inhoud gaan vormgeven.

Het infomoment betreffende de reis vond plaats de 27ste augustus, indien je nog graag meer informatie wenst, of de mogelijkheid om uit te wisselen kan je mij hiervoor contacteren.

De reis gaat sowieso door, en heeft nog verder vorm gekregen als low budget avontuur, tent, kookgerei etc. Ben je alsnog geïnteresseerd, contacteer me dan via de website, of stuur een e-mail naar: AndreasVDS@gmail.com

 

Details

Start:
19 November, 2016 @ 9:00 am
End:
3 December, 2016 @ 9:00 pm
Cost:
€999
Event Category:

Organizer

Andreas Vandensande
Phone:
0494/86.81.95
Email:
AndreasVDS@gmail.com
Website:
www.AndreasVDS.be

Venue

Cuzco, Peru
Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: