Klus- en tuinwerken

Al lijkt dit op het eerste zicht hier niet thuis te horen, toch is het een belangrijk deel van mijn leven op dit ogenblik. Het is zelfs zo dat ik het grootste deel van de week fysiek werk verricht in de tuin en in huis. Ik hou ervan mijn handen uit de mouwen te steken en op dit ogenblik is dit ook mijn bron van inkomsten. 

 

Welke werken kan ik uitvoeren:

  • Braakwerken
  • Plaatsen en afwerken Gyproc (of dergelijke)
  • Tegelen: vloer en wand
  • Laminaat en parket
  • Schilder- en decoratiewerken
  • Keuken, badkamer, inbouw allerlei
  • Klussen allerlei in huis
  • Basis tuinaanleg en onderhoud

 

Enkele realisaties:

 

 

Ben je geïnteresseerd om je tuin of huis door mij te laten aanpakken, dan kan je me steeds contacteren via deze website (zie contact) of op het nummer: 0494/86.81.95.

 

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: