Berichten

Opnieuw thuis van Oeganda: een terug- en vooruitblik

Posted by on Aug 15, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 0 comments

Opnieuw thuis van Oeganda: een terug- en vooruitblik

Het koste me wat tijd terug een ‘pen op papier’ te – willen – zetten. De laatste weken van Oeganda hebben voor mij veel opgehelderd, helaas ‘mag’ ik er niet te veel over vertellen, wat me toch enigszins blokkeerde in mijn schrijfplezier. Over die laatste weken zal ik me dus niet te veel uitweiden. Waar ik het wel over ga hebben, zijn de verworven inzichten over mezelf en de nieuwe uitdagingen waar ik nu voor sta, terug aangekomen in België. (more…)

Sponsoring en uitgaven balans

Posted by on Aug 4, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 3 comments

Sponsoring en uitgaven balans

Beste sponsors (en andere geïnteresseerde),

Graag bedank ik jullie nog eens voor de geweldige bijdragen die jullie geleverd hebben. In totaal hebben jullie samen maar liefst een bedrag van 2.315 € verzameld, wat toch niet mis is en mijn verwachtingen ver overschreden heeft. (more…)

Wat nu?

Posted by on Jul 10, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 1 comment

Wat nu?

De weken korten in. De intensiteit neemt toe. Echte vriendschappen hebben zich gevormd. Kansen werden me aangeboden. Wat nu? (more…)

Geforceerde, maar toch welgekomen rust

Posted by on Jun 27, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 0 comments

Geforceerde, maar toch welgekomen rust

De laatste maand staat al bijna voor de deur. Een weekje van ziekte, maar ook van rust en ontspanning ging (en gaat) eraan vooraf. (more…)

Twee maanden Oeganda: een persoonlijk relaas

Posted by on Jun 13, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 0 comments

Twee maanden Oeganda: een persoonlijk relaas

Na ondertussen een iets groter interval voelde ik opnieuw de ‘drang’ ontstaan een persoonlijk relaas neer te schrijven. Hoe het vorm zal krijgen weet ik nog niet, maar al schrijvend zal dit wel verder duidelijk worden. 😉 (more…)

Een prachtig intense en pure dag

Posted by on May 26, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 0 comments

Een prachtig intense en pure dag

De laatste week heb ik al over zoveel willen schrijven. Het kwam er echter niet van tot vandaag. Gisteren was een vermoeiende, maar wel uiterst belonende dag. De inspiratie volgde vanzelf. Al verliep het schrijven aanvankelijk licht wazig omwille van vermoeidheid, toch is het eruit gekomen. 😉 (more…)

En dat eerste maandje is reeds voorbij!

Posted by on May 13, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 3 comments

En dat eerste maandje is reeds voorbij!

Ik ga van start gaan met een zwaardere diepere noot ergens onderaan de toonladder, om vervolgens terug op te klimmen naar een luchtiger deuntje, gedragen door de meeste dagen. Afsluiten zal ik met – zo vind ik zelf toch – zeer fijn nieuws. De uitwerking van het plan staat nog in zijn kinderschoenen, maar door erover te schrijven hoop ik het ook verder vorm te geven. 😉 (more…)

Symbolische Oeganda: De zon is de vaste constante, hevige buien horen er echter ook bij!

Posted by on Apr 29, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 3 comments

Symbolische Oeganda: De zon is de vaste constante, hevige buien horen er echter ook bij!

Ondertussen is de tweede week ook reeds afgerond. Het is niet zomaar vakantie meer! In dit bericht zal ik proberen schetsen wat niet met foto’s kan worden weergegeven. Ik zou het namelijk spijtig vinden, mocht ik enkel een ‘hemels’ beeld versturen. Enkel lachende blikken op foto’s zouden wel eens dit effect kunnen hebben. Oeganda is wel degelijk een aardse reële plek met een gevarieerde ervaring, niet te vangen met enkele momentopnames. Zoals de titel zegt: “De zon is de vaste constante, hevige buien horen er echter ook bij.” (more…)

Eerste week in Oeganda

Posted by on Apr 21, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 3 comments

Eerste week in Oeganda

Een bewogen week, al zeg ik het zelf. Ik heb er drie bijzondere gebeurtenissen uitgekozen om dieper op in te gaan in dit bericht. Al weet ik dat ik jullie nooit écht ga kunnen meegeven hoe het hier is, toch hoop ik er iets van te kunnen overbrengen. Veel leesplezier! (more…)

Vertrek en aankomst Oeganda

Posted by on Apr 13, 2013 in Oeganda, Over Mezelf | 2 comments

Vertrek en aankomst Oeganda

Zaventem

Ik had mij het vertrek niet mooier kunnen voorstellen: papa en Maya die mij aan de luchthaven uitgeleiden. Geen twijfel mogelijk, ik zie beide zeer graag en ga ze missen. De traantjes brachten dit in stilte over. (more…)

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: