Bibliografie

Waarom een bibliografie op een blog? Wel, omdat het voor mij juist voelt om vermelding te maken van zij die via literatuur een impressie hebben nagelaten op mij. Bewust en onbewust zal de kennis die ik vanuit boeken en andere, heb opgedaan, ook mijn schrijven mee vormgeven.

Omdat het onmogelijk is om te achterhalen wie me nu allemaal precies heeft beïnvloed  hou ik het hier bij een eervolle vermelding van de naar mijn gevoel noemenswaardige boeken die ik (deels) gelezen heb.

Voor iedereen die op zoek is naar een goed boek, ik heb hier alleen de boeken opgenomen die volgens mijn perceptie iets hebben bijgedragen aan mijn vorming.  Je kan dus zeggen dat er reeds een subjectieve kwaliteitscontrole heeft plaatsgevonden. Om je keuze nog gemakkelijker te maken heb ik de boeken die me sterk zijn bijgebleven nog eens extra in het groen gezet. 😉 Ik heb geprobeerd om de volgorde van de boeken grofweg chronologisch te maken. De meest recent gelezen (of reeds aan begonnen) boeken zullen achteraan de lijst bijkomen.

Hopelijk kunnen jullie iets vinden dat jullie aanstaat!

Zoals je wel kan zien zijn dit enkel non-fictie boeken. Alhoewel fictie ook vaak een bijdrage levert in de vorming van een persoon heb ik toch gekozen deze hier buiten beschouwing te laten.

Als laatste wil ik jullie nog informeren over het feit dat ik een affiliatieovereenkomst heb met Bol.com. Enkele groene boeken zijn tevens van een link voorzien. Koop je een boek via deze link of de banner van Bol.com, dan krijg ik een kleine procent van de totaalprijs. Ik heb Bol.com dan geholpen aan een verkoop door mensen in contact te brengen met het boek en/of een e-winkel, namelijk Bol.com. Op deze manier kan ik toch iets bijverdienen met mijn hobby: lezen en schrijven. 😉

One Comment

  1. Hey, wat leuk om te zien dat mijn boekje iets voor jou heeft betekend!

Laat een berichtje na de 'biep'.

Follow

Get every new post delivered to your Inbox

Join other followers: